Ταυτότητα

Tο περιοδικό ποικίλης ύλης που κυκλοφορεί σε λεωφορεία-σταθμούς του ΚΤΕΛ Μαγνησίας για να κρατάει συντροφιά στον επιβάτη του κάθε υπεραστικού ή τοπικού δρομολογίου πλέον κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για το πρωτοπόρο free press περιοδικό ποικίλης ύλης με σκοπό την ψυχαγωγία και την ενημέρωση φιλοδοξεί να κρατάει συντροφιά στο επιβατικό κοινό για τα υπεραστικά ταξίδια με το ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Η ύλη θα περιλαμβάνει ταξιδιωτικά θέματα, οδηγούς αγοράς, συνεντεύξεις προσώπων πανελλαδικής εμβέλειας ή σε επίπεδο της κάθε περιφέρειας, προορισμούς, θέματα υγείας, παρουσιάσεις, αφιερώματα, lifestyle, πληροφορίες, χρηστικά κ.α.

Τοποθετημένο σε ειδική θέση των καθισμάτων, σε κάθε λεωφορείο του υπερσύγχρονου στόλου του ΚΤΕΛ, το περιοδικό 60 σελίδων θα αποτελεί μία ευχάριστη νότα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Με πλούσια θεματολογία, συνεντεύξεις, ταξιδιωτικά αφιερώματα και ύλη που ενδιαφέρει τον κάθε ταξιδιώτη, ηλικίας 18-64 (ευρύτερο κοινό που χρησιμοποιεί τα ΚΤΕΛ για τους διάφορους προορισμούς) θα αποτελέσει το κυριότερο εργαλείο στα χέρια του κάθε επιβάτη, ο οποίος μπορεί να το πάρει μαζί του δωρεάν και μετά το πέρας του ταξιδιού.

Πλέον μπορείτε μα σερφάρετε και… ιντερνετικά, ξεφυλίζοντας τις σελίδες του και μ’ένα κλικ να διαβάζετε νέα, θέματα και αφιερώματα που σας ενδιαφέρουν…