Νεα

Εκπόνηση στατικής μελέτης για το Μουσείο της Αργούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, συγκροτείται oμάδα εργασίας για την εκπόνηση στατικής μελέτης κτιριακών έργων του έργου «Δημιουργία Μουσείου για την αξιοποίηση της Αργούς».

Η επιτροπή θα αποτελείται από τους κκ:

1. Αρέθας Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ, προϊστάμενος του τμήματος Κτιρίων-Υπαιθρίων

Χώρων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ως πρόεδρο.

2. Δεδούσης Σωτήρης, Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ, υπάλληλος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

3. Γαλανός Παναγιώτης, Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ, υπάλληλος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

4. Τσιώνα Αργυρούλα, Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ, υπάλληλος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Έργο της ομάδας εργασίας είναι: να οριστούν τα ελάχιστα παραδοτέα στοιχεία της μελέτης, με βάση τις ισχύουσες προδιαγραφές εκπόνησης μελετών, και συγκεκριμένα: α) τα τεύχη (Τεχνική Έκθεση, Υπολογισμοί, Προμέτρηση, Προϋπολογισμός κ.λπ.) και β) τα κατά περίπτωση σχέδια, καθώς και η μορφή αυτών (έντυπη ή και ηλεκτρονική), που πρέπει ο μελετητής να εκπονήσει, κατά το άρθρο 189 του Ν.4412/2016, για την έγκριση της μελέτης.

Η ομάδα εργασίας, θα υποστηρίζεται και θα συνεπικουρείται σε όλα τα στάδια της μελέτης από εξωτερικό συνεργάτη, στον οποίο θα ανατεθεί η σχετική εργασία με την προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία.

Ως ημερομηνία παράδοσης ορίζονται τρεις (3) μήνες. Οι συνεδριάσεις, καθώς και η λειτουργία της ομάδας εργασίας, θα ορίζονται από τον πρόεδρο αυτής, εντός του ωραρίου εργασίας των υπηρεσιών και δεν προβλέπεται επιπλέον αποζημίωση των μελών για τη συμμετοχή τους σε αυτή.

Διαβάστε επίσης: Η ομάδα αρχιτεκτόνων πίσω από το Μουσείο Αργούς μιλά στο ROUTE