Νεα

www.theroute.gr: Ο (νέος) δικός μας δίαυλος επικοινωνίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Και φέτος όλοι προσπαθήσαμε να είμαστε έτοιμοι, όσο το δυνατόν καλύτερα, για να φέρουμε εις πέρας το έργο μας. Την ασφαλή, έγκαιρη και άνετη μεταφορά σας από όλη την Ελλάδα στην πόλη μας και αντίστροφα. Διανύουμε εβδομαδιαίως εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Λαμία, Αγρίνιο, Τρίκαλα κ.ά.. 

Ενισχύουμε τα θερινά δρομολόγιά μας, εξυπηρετούμε χιλιάδες επισκέπτες που καταφθάνουν στον αερολιμένα Νέας Αγχιάλου, ενώνουμε καθημερινά οδικώς τη Βόρεια Ελλάδα με τις Σποράδες, ακόμη και με μεταμεσονύκτιο δρομολόγιο, διευκολύνουμε τόσο τους μόνιμους κατοίκους, όσο και τους περαστικούς, με τη λειτουργία info kiosk και εκδοτηρίου εισιτηρίων εντός του λιμένα Βόλου, διοργανώνουμε εκδρομές και ολιγοήμερες αποδράσεις σε όμορφα μέρη εντός και εκτός Νομού. 

Προσπαθούμε να είμαστε πάντα δίπλα σας και κυρίως να βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ανοιχτοί. Μέσω τηλεφώνου, email, social media. 

Mπείτε στο site μας

www.ktelvolou.gr

Προχωρήσαμε σε αναβάθμιση των κοινωνικών δικτύων, ανανεώσαμε το εταιρικό σάιτ (www. ktelvolou.gr) ώστε να γίνει πιο φιλικό και εύχρηστο στον κάθε χρήστη, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να παρέχουμε wi-fi on board (συγκεκριμένα MB ανά χρήστη) και δωρεάν το περιοδικό μας The Route για τα ολιγόωρα/πολύωρα ταξίδια σας. 

Τέλος, προσθέσαμε ένα ακόμη κανάλι επικοινωνίας μαζί σας. Το νέο site www.theroute.gr αποτελεί τη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού που σας κρατά συντροφιά καθ ́οδόν. Μπορείτε να διαβάζετε όλα τα θέματα του εντύπου, να μαθαίνετε ειδήσεις τοπικού/πανελλαδικού ενδιαφέροντος, να στέλνετε φωτογραφίες και ενημερώσεις, να λαμβάνετε πληροφορίες για τις διαδρομές μας, να κλείνετε ηλεκτρονικό εισιτήριο και γενικά να “σερφάρετε” σε όλες τις κατηγορίες. 

Πάντα δίπλα σας, συνεχίζουμε ως συνοδοιπόροι στα ταξίδια… 

Για επικοινωνία, σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις θεμάτων, αποστολή φωτογραφιών: Theroutemag@gmail.com