Ταξιδια

LG και Creta Maris Beach Resort αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών στην Κρήτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

To πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και Infotainment σύστημα Pro:Centric Direct που διαθέτουν την εφαρμογή Netflix

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) μαζί με τον επίσημο συνεργάτη Δρακουλάκης ΑΕ συνεργάστηκαν με το κορυφαίο Creta Maris Beach Resort του Μetaxa Hospitality Group, που βρίσκεται στην Χερσόνησο της Κρήτης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG εξόπλισε όλα τα δωμάτια με LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις που ενσωματώνουν το Infotainment σύστημα Pro:Centric Direct και δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Netflix, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών.  

Πιο συγκεκριμένα, στα  681 δωμάτια τοποθετήθηκαν 747 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της σειράς US662H, 55, 50 και 43 ίντσες. Ξεχωρίζοντας για την καθαρή και ρεαλιστική εικόνα με την 4K Ultra ανάλυση, διαθέτουν, μεταξύ άλλων, λειτουργίες όπως Gallery Mode με προεγκατεστημένες εικόνες όταν η τηλεόραση δεν δείχνει περιεχόμενο  καθώς και συμβατότητα σύνδεσης με φορητές συσκευές για αναπαραγωγή περιεχομένου, προσφέροντας μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και ψυχαγωγίας. Το Infotainment σύστημα Pro:Centric Direct διαθέτει πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που αναδεικνύουν την εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες για διαδραστική και αμφίδρομη επικοινωνία προσφέροντας παράλληλα άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως τη διάσημη streaming πλατφόρμα Netflix. 

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Ο τουρισμός ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε πολλούς άλλους τομείς και είναι κρίσιμης σημασίας να επενδύσουμε στον συγκεκριμένο κλάδο, ιδιαίτερα την συγκεκριμένη περίοδο που έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς το γεγονός ότι συμβάλαμε αποτελεσματικά στη βέλτιστη διαχείριση των πόρων του Creta Maris Beach Resort, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ευχάριστη διαμονή». 

Ο Νίκος Βλασιάδης, Γενικός Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, δήλωσε σχετικά: «Στο ξενοδοχείο μας, από το 1975 προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας. Δίνουμε προτεραιότητα στην εμπειρία που ζουν οι επισκέπτες μας, με νέες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις. Στα δωμάτια του ξενοδοχείου τοποθετήσαμε LG Smart ξενοδοχειακές τηλεοράσεις προσφέροντας στους πελάτες μας αδιάλειπτη πρόσβαση στο Netflix συνδυάζοντας την ξενοδοχειακή εμπειρία με την αίσθηση της άνεσης του σπιτιού τους».