Νεα

Φέτος, Μένουμε… Σποράδες: Αξέχαστες διακοπές σε πανέμορφα νησιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου Πελάγους, οι φανταστικές θαλάσσιες σπηλιές και ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος θα κάνουν τις διακοπές σας στις Σποράδες πραγματικά αξέχαστες.

Στις Σποράδες θα βρείτε μεγάλη επιλογή διακοπών. Όλα τα νησιά παρουσιάζουν μοναδικές ομορφιές, προσφέρουν κατάλληλη διαμονή και διασκέδαση, διατηρώντας όμως πάντα τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα και τα έθιμα του τόπου.

Από τα νησιά αυτά η Σκύρος ανήκει διοικητικά στο νομό Ευβοίας, ενώ τα υπόλοιπα (μαζί με όλα τα άλλα μικρότερα νησιά) ανήκουν στο νομό Μαγνησίας και είναι γνωστά και ως Βόρειες Σποράδες.

Σκιάθος: Η κοσμοπολίτισσα των Σποράδων! Καλωσορίσατε σε έναν από τους πιο ζωντανούς και νεανικούς προορισμούς της Ελλάδας. Κοσμική, ιδανική για τους ιστιοπλόους, που οργώνουν τη Μεσόγειο και για όσους απαιτούν υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές, μετρά φανατικούς φίλους από όλον τον κόσμο.

Σκόπελος: Με κάμποσο… «Χολιγουντιανό» αέρα, σαγηνευτικά κατάφυτα τοπία, σμαραγδένια νερά σε ονειρεμένες ακτές, πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, φυσικές ομορφιές, επιβλητικά μοναστήρια και αυθεντική…

Αλόννησος: Απολαύστε τη φύση σε όλο της το μεγαλείο! Νησί με αμέτρητες πανέμορφες παραλίες και μικρά ερημόνησα μέσα σε καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον, με εθνικό θαλάσσιο πάρκο και τη φώκια Monachus monachus…

Σκύρος: Το μεγαλύτερο νησί των Σποράδων, αλλά και το νοτιότερο είναι άκρως αμφιθεατρικό. Σε αυτό το νησί έζησαν μυθικοί ήρωες, όπως ο Αχιλλέας, ο Λυκομήδης κ.α. 


Με πρωινά δρομολόγια η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας, τόσο από Αθήνα, όσο και από Θεσσαλονίκη, ενώνει τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα με τα νησιά των Βορείων Σποράδων και φέρνει πιο κοντά τους ταξιδιώτες με μαγευτικούς προορισμούς του νομού μας…

Μπείτε στο ktelvolou.gr και δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια