Νεα

Ακυρώνονται και την Τετάρτη τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, μετά από απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για διακοπή κυκλοφορίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μαγνησίας, όπως είχε εγκαίρως ενημερώσει το επιβατικό κοινό, εξέδωσε ανακοίνωση, συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα για την κακοκαιρία Daniel, που αφορούσε στα δρομολόγια της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Η απόφαση για διεξαγωγή κάποιων δρομολογίων, ήρθη άμεσα, καθώς η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε εκ νέου την κυκλοφορία.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.:   

  • διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας) και μέχρι την χ/θ 274+620 (Κόμβος Σούρπης) &
  • διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από χ/θ 261+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) και μέχρι την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας).

∙  Εξαιρούνται:
  (α) Τα οχήματα οδικής βοήθειας

    (β) Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας έλαβε την απόφαση νέας ακύρωσης δρομολογίων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τον Νομό μας και προκάλεσαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία του κοινού, κατόπιν εντολής των αστυνομικών Αρχών.

Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει ανακοίνωση.

Νέο μήνυμα εστάλη το μεσημέρι της Τετάρτης από το 112, ενημερώνοντας ότι τα μέτρα και οι απαγορεύσεις εξακολουθούν να ισχύουν για το επόμενο 24ωρο, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων.