Νεα

Ανοιχτό το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου – Νέο δρομολόγιο από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για το Σαββατοκύριακο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στις Αγριόλευκες για όλο τον κόσμο, αθλητές και ερασιτέχνες, μετά από την χιονόπτωση.

Οι εργασίες συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς χιονόστρωσης των πιστών σε όλο το χιονοδρομικό κέντρο, μετά την άφθονη, πυκνή και έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών, προκειμένου να υποδεχθεί με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού.

Σε πλήρη λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών, δηλαδή Πανόραμα, Θέτις, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους τρεις αναβατήρες Πήλιο 3 (διπλό), Πήλιο 4 (συρόμενο) και Πήλιο 5 (baby).

Το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου στις Αγριόλευκες θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ όπως ανακοινώθηκε, όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων. Για τους χώρους εστίασης του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.

Ταξιδέψτε το Σαββατοκύριακο

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας προγραμμάτισε έξτρα δρομολόγιο για τα Χάνια αυτό το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου, ώστε να εξυπηρετούν οι εκδρομείς και οι επισκέπτες του χιονοδρομικού.

Η ώρα αναχώρησης από τον Βόλο είναι στις 08.30 το πρωί και η ώρα επιστροφής στις 17.45 το απόγευμα.

Πληροφορίες: 

FB: https://www.facebook.com/ktelmagnissias/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ktel_magnesias_official/

Ε. ktelvol@gmail.com

Τ. 24210-33254
24210-25527