Νεα

Απολύμανση και με ατμοκαθαρισμό στα λεωφορεία της ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ένα ακόμη εργαλείο στη μάχη πρόληψης του κορωνοϊού επιστρατεύει 
η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Νομού Μαγνησίας Α.Ε..

Πέραν των ειδικών πιστοποιημένων συνεργείων που απολυμαίνουν τα λεωφορεία-κεντρικό σταθμό και τους καθημερινούς καθαρισμούς από τα συνεργεία μας με ειδικό σπρέι, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Μαγνησίας επιστρατεύει ένα ακόμη μέσο απολύμανσης.

Τα συνεργεία μας προβαίνουν, καθημερινά, πριν και μετά το κάθε δρομολόγιο, στην απολύμανση του στόλου με τη χρήση ειδικού ατμοκαθαριστή της Kärcher.

Η εκτόξευση του ατμού, με δύναμη, σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, διασφαλίζει κατά 99,99%* τον απόλυτο καθαρισμό.

Ως εταιρεία δεσμευόμαστε, πάνω από όλα, για τις ασφαλείς μετακινήσεις σας, σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό και προχωράμε συνεχώς και αδειαλείπτως σε απολυμάνσεις, ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID, με έμφαση στις χειρολαβές, τα καθίσματα των επιβατών, τους αεραγωγούς και όλα τα πλαστικά μέρη της καμπίνας.

Εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε, όσο διαρκέσει η επιδημία, να εξασφαλίζουμε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον για το επιβατικό κοινό, σε συνδυασμό, πάντα, με τα μέτρα ατομικής υγιεινής που οφείλουν οι πολίτες να τηρούν με προσοχή, προστατεύοντας τους συνεπιβάτες και το προσωπικό της εταιρείας μας.

ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας

Πάντα δίπλα σας.

Δείτε επίσης: 

Συνεχίζονται αδιάκοπα οι απολυμάνσεις στα λεωφορεία της ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας

Προληπτική καθημερινή απολύμανση στα λεωφορεία και τον κεντρικό σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Αλλαγές και τροποποιήσεις δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ λόγω του κορωνοϊού