Νεα

Αυξήθηκε ο μέγιστος αριθμός επιβατών σε ΜΜΜ και ΚΤΕΛ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Αυξάνεται στο 65%, από 50%, ο μέγιστος αριθμός των μεταφερόμενων επιβατών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα ΚΤΕΛ, με ΚΥΑ που συνυπέγραψε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

Η απόφαση έχει ισχύ έως τις 14 Ιουνίου και αφορά τα λεωφορεία αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ ΑΕ, τα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, τα λεωφορεία αρμοδιότητας ΟΑΣΑ ΑΕ και ΟΑΣΘ ΑΕ, τα μέσα σταθερής τροχιάς αρμοδιότητας ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κτλ.

Μειώση στην τιμή των εισιτηρίων

Το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε., εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεχίζει καθημερινά να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, φέρνοντάς σας πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μεταφέροντάς σας εντός και εκτός Μαγνησίας, ανακοινώνει τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα από την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Ιουνίου, το κόστος μειώνεται κατά 11% σε όλα τα δρομολόγιά μας και τους προορισμούς, στο πλαίσιο της απόφασης για μείωση του ΦΠΑ από 24% σε 13%.

Εμπλουτίζοντας συνεχώς τις διαδρομές μας, πυκνώνοντας τα δρομολόγιά μας, σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και ακόμη χαμηλότερες τιμές στους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Πάντα δίπλα σας…