Νεα

Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο: Παρκάρεις και… σαλπάρεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Cityzen Parking & Services, #1 εταιρία Parking στην Ελλάδα, συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού προσφέροντας ειδικές τιμές στάθμευσης σε διάφορες ιστιοπλοϊκές εταιρείες που έχουν έδρα το λιμάνι του Βόλου. 

Οι τουρίστες που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους στον Παγασητικό Κόλπο, στις Σποράδες και στον Βόρειο Ευβοϊκό, νοικιάζοντας ιστιοπλοϊκό σκάφος επωφελούνται από αυτή τη συνεργασία απολαμβάνοντας χαμηλές τιμές στάθμευσης στο σταθμό Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο. 

Οι οδηγοί μπορούν να αφήσουν το αυτοκίνητό τους στον χώρο στάθμευσης της Cityzen για 8 ημέρες, να κάνουν τις διακοπές τους και να πληρώσουν συνολικά 40 ευρώ ( 5 ευρώ/ ημέρα). Η κράτηση της θέσης στάθμευσης γίνεται με προπληρωμή αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να κλείσουν απευθείας τη θέση τους οι οδηγοί, μόλις φτάσουν στο Βόλο πληρώνοντας ανέπαφα στο αυτόματο μηχάνημα πληρωμής.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της Cityzen σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Κέντρο Ελέγχου προσφέρει στον κάθε πελάτη ξεχωριστά 24ωρη εξυπηρέτηση σε οποιονδήποτε χώρο στάθμευσης.

Ο χώρος στάθμευσης ‘Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο’ διαθέτει 209 θέσεις, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και θέσεις ΑΜΕΑ. Οι σταθμοί λειτουργούν καθημερινά 24/7 και παρακολουθούνται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. 

Με τη Cityzen Parking & Services, οι οδηγοί μπορούν ξεκινήσουν ευχάριστα την ημέρα τους στο Βόλο σταθμεύοντας το όχημά τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! 

Σταθμός φόρτισης του ΦΟΡΤΙΖΩ στο Cityzen Parking Λιμένα Βόλου

Στόχος της Cityzen είναι να προσφέρει στο εκτεταμένο πελατολόγιο όχι απλώς τις καλύτερες υπηρεσίες στάθμευσης στην Ελλάδα, αλλά μια ολιστική εμπειρία κάλυψης αναγκών

Το λιμάνι του Βόλου αναπτύσσεται, εκσυγχρονίζεται και επεκτείνεται και η Cityzen Parking & Services γίνεται μέρος αυτής της τροχιάς. Προχωρά στη διαμόρφωση εγκαταστάσεων του υπαίθριου χώρου στάθμευσης του τελωνείου λιμένος Βόλου, προσφέροντας έτσι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Cityzen Parking & Services συνεχίζει με μία ακόμη καινοτομία, προσθέτοντας έναν ακόμη -δημόσια- προσβάσιμο σταθμό φόρτισης του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ στην πόλη του Βόλου και είναι στη διάθεση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης που κινούνται “ηλεκτρικά”.

Ο σταθμός φόρτισης βρίσκεται στο Cityzen Parking στην περιοχή του Λιμένα Βόλου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονου ανεφοδιασμού δύο ηλεκτρικών αυτοκινήτων με μέγιστη ισχύ φόρτισης 22 kW (2 x 22kW). 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους όσους επισκέπτονται και κινούνται ηλεκτρικά στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας και επιλέγουν τη Cityzen Parking & Services για τη στάθμευση του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου.