Νεα

Δωρεάν οι μεταφορές δεμάτων για τους πυρόπληκτους, με πρωτοβουλία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Ελλάδα δοκιμάζεται ακόμη ένα καλοκαίρι. Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια σε δύσκολες στιγμές είναι βαθιά ριζωμένες στο DNA μας.

Ένα άκρως συγκινητικό κύμα συμπαράστασης εκδηλώνεται και στη Μαγνησία για τους πυρόπληκτους, με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, Εκκλησία, Δήμο, φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις και πολίτες από το υστέρημά τους, να δρουν άμεσα προς παροχή βοήθειας.

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας δεν θα έμενε αμέτοχη την ώρα που δοκιμάζονται όλοι οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών (Αττικής, Β. Εύβοιας, Ηλείας κ.α) και με πρωτοβουλία στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων.

Η εταιρεία μας αναλογιζόμενη την δύσκολη συγκυρία ανακοινώνει ότι θα μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ όλα τα δέματα και πακέτα βοήθειας που απευθύνονται αποκλειστικά στους πυρόπληκτους.

Κάθε δέμα θα μεταφέρεται χωρίς κόστος σε όλους τους προορισμούς μας.

Συγκεκριμένα, από όλον τον Νομό Μαγνησίας θα παραλαμβάνουμε τα δέματα με την ένδειξη “Παροχή βοήθειας για πυρόπληκτους”, θα τα μεταφέρουμε στον Βόλο και εν συνεχεία θα τα διακομίζουμε στα σημεία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας που έχουν αναπτυχθεί στην πόλη μας.

Επίσης, θα μεταφέρουμε δωρεάν προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα δέματα για τα αντίστοιχα σημεία τροφοδοσίας και συγκέντρωσης τροφίμων.

Tηλέφωνο αποθήκης, Βόλος: 24210-32155
Τηλέφωνο αποθήκης, Αθήνα: 210-8311545
Τηλέφωνο αποθήκης, Θεσσαλονίκη: 2310-595465

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…