Νεα

Ένα ημερολόγιο από την «Παγκόσμια Αγκαλιά» για καλό σκοπό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

 Η  Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας, «Παγκόσμια Αγκαλιά», πρόκειται να εκδώσει ημερολόγιο για το έτος 2022

Με την έκδοση αυτή, για τρίτη συνεχή χρονιά, τα μέλη, οι φίλοι και οι συνεργάτες, επιθυμούν να ευχηθούν για το νέο έτος 2022, Υγεία και Ευτυχία για όλους τους συνανθρώπους μας.

Το χρηματικό ποσό, που θα συγκεντρώσει η Κοιν.Σ.Επ, το αργότερο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022,  θα το προσφέρει στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας (ΛΕΔ) ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για το έργο της στην τοπική κοινωνία. 


*Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Παγκόσμια Αγκαλιά» ιδρύθηκε το 2018 στο Βόλο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4430/2016 για την «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία» και θέλει να είναι αυτό που λέει ο τίτλος της, μια αγκαλιά για όλους όσους την χρειάζονται.Πρωταρχικός της στόχος είναι η δημιουργία συνθηκών οι οποίες θα διευκολύνουν την πρόσβαση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στην απασχόληση, την ενσωμάτωση και κοινωνικοποίηση τους αλλά και στην ικανοποίηση των ψυχαγωγικών τους αναγκών.

Για να επικοινωνήσετε με την «Παγκόσμια Αγκαλιά» 
ή για να προμηθευτείτε το ημερολόγιο:

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Βασιλική Μαμαλούκου

Τ: +30 6948101549 

Ε.vamamaluku@gmail.com