Νεα

Φροντίζει για το ανθρώπινο δυναμικό το Skiathos Palace Hotel και Alkyon Hotel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Νέα και ανακαινισμένα δωμάτια για τη διαμονή των εργαζομένων που δεν κατοικούν στη Σκιάθο, μέσω μεγάλης επένδυσης πλέον του 1,5 εκατ. ευρώ

Για το εμβληματικό ξενοδοχείο των Β. Σποράδων, το Skiathos Palace, η έννοια της φιλοξενίας διαπερνά κάθε υπηρεσία που παρέχει. Διαχρονικά κάθε επισκέπτης της Σκιάθου, που καταλύει στο ξενοδοχείο – παλάτι διαπιστώνει από κοντά όσα έχει ακούσει για το παγκοσμίου φήμης ξενοδοχείο: ότι οι ιδιοκτήτες του δεν είναι ξενοδόχοι, αλλά οικοδεσπότες και ότι οι επισκέπτες δεν είναι πελάτες, αλλά φιλοξενούμενοι. Η ίδια φιλοσοφία διαπνέει πλέον και τη λειτουργία του Alkyon Hotel, στην πόλη της Σκιάθου, του πλήρως ανακαινισμένου και πολυτελούς ιστορικού ξενοδοχείου, το οποίο από το καλοκαίρι του 2021 πέρασε στην ιδιοκτησία του Ομίλου «Σποράδων» της οικογένειας Δερβένη.

Το φιλόξενο πρόσωπο των δύο ξενοδοχείων, με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αντικατοπτρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Στην πολυμελή, δηλαδή, ομάδα συνεργατών, παλαιότερων ή νέων, που από κάθε πόστο με τη φούρια της εξυπηρέτησης, την ευγένεια, το χαμόγελο και τη θετικότητά τους, ενισχύουν την ακατάπαυστη προσπάθεια για ξενοδοχεία με ισχυρή προσωπικότητα.

Για όλους, λοιπόν, τους πολύτιμους συνεργάτες της η οικογένεια Δερβένη σχεδίασε και υλοποίησε το νέο επενδυτικό της πρότζεκτ, που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Δείχνοντας την έμπρακτη προσφορά, τον σεβασμό και την αναγνώριση των ξενοδοχείων Skiathos Palace Hotel και Alkyon Hotel προς το ανθρώπινο δυναμικό τους, προχώρησε στη μεγάλη επένδυση για τη στέγαση προσωπικού – staff accommodation.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στην αγορά, μίσθωση και ανακαίνιση κτιρίων σε ολόκληρο το νησί:

  • αγορά Alypiako Village, συγκρότημα τουριστικών κατοικιών στη θέση Τρούλος Σκιάθου
  • μίσθωση Kirimis House, 20 διαμερίσματα-studios στη θέση Τρούλος Σκιάθου
  • μίσθωση Houlis Apartments, 17 δωμάτια στον περιφερειακό Σκιάθου -Κουκουναριών
  • πλήρη ανακαίνιση 35 διαμερισμάτων εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Skiathos Palace
  • ολική ανακαίνιση ξενοδοχείου Κουκουναριές, ιδιοκτησίας της εταιρείας, στο νέο λιμάνι Σκιάθου (season 2024).

Αποκλειστικός στόχος του νέου εγχειρήματος να στεγαστεί το προσωπικό, που προέρχεται εκτός της Σκιάθου και θα παραμείνει στο νησί για την τουριστική σεζόν, με δεδομένες μάλιστα τις δυσκολίες που επικρατούν στην αγορά εργασίας για την εύρεση προσωπικού.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος, κατά συνέπεια, αποδεικνύει στην πράξη το μέλημά του για την άνετη και ευχάριστη φιλοξενία και των ανθρώπων του σε όλα τα πόστα, που θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη για τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων.

«Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι το προσωπικό πρέπει να αισθάνεται όμορφα στις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσής του, ώστε να αποδίδει τα μέγιστα τις ώρες που παρέχει τις υπηρεσίες του», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, τα ξενοδοχεία Skiathos Palace Hotel και Alkyon Hotel, με μακρά ιστορία και ισχυρή παρουσία, στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, φροντίζουν ώστε οι 200 και πλέον εργαζόμενοι να μπορούν να αναπτύξουν την εργατικότητά τους και τη φιλοδοξία τους για ανέλιξη, χωρίς να ανησυχούν για τα θεμελιώδη εργασιακά τους δικαιώματα, όπως είναι η διαμονή και η διατροφή.

Τα δύο ξενοδοχεία, άλλωστε, έχουν διακριθεί στον ξενοδοχειακό κλάδο, μέσω της δέσμευσής τους να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και γνήσια φιλοξενία. «Μόνο το προσωπικό μας μπορεί να μετατρέψει τους στόχους μας σε πραγματικότητα. Γι’ αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παροχή ενός ενθαρρυντικού εργασιακού περιβάλλοντος. Μας ενδιαφέρει πάντοτε να βρούμε νέους ανθρώπους, ώστε να ενταχθούν στη μεγάλη ομάδα μας», όπως τονίζουν.