Νεα

Η ΕΨΑ αποχαιρετά τον Νίκο Τσαούτο με ιδιαίτερη θλίψη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η οικογένεια της ΕΨΑ αποχαιρετά σήμερα, με μεγάλη θλίψη, τον Νίκο Τσαούτο, τον επί πολλά χρόνια «τιμονιέρη» της ΕΨΑ, την εμβληματική προσωπικότητα, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τη βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών ΕΨΑ.

Ήταν ένας ισχυρός επιχειρηματίας, μία διορατική προσωπικότητα με ανήσυχο πνεύμα, ήταν πάντα μπροστά από την εποχή του αλλά πάνω από όλα ήταν ο άνθρωπος που «αγκάλιαζε» το προσωπικό της ΕΨΑ με ιδιαίτερη θέρμη και ουσιαστικό νοιάξιμο απέναντι σε κάθε δυσκολία. 

Ο Νίκος Τσαούτος έβαλε την ΕΨΑ σε κάθε ελληνικό σπίτι από το 1969, γιγαντώνοντας την εταιρεία αναψυκτικών που δημιουργήθηκε στην Αγριά Βόλου. Υπήρξε επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΘΣΕ), διετέλεσε πρόεδρος της ΑΕΔΕΠ για 14 χρόνια, είχε τη θέση του επίτιμου προέδρου του Ορειβατικού Συλλόγου Ε.Ο.Σ. Βόλου.  Συμπλήρωσε περίπου 50 χρόνια ως μέλος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου με τεράστια προσφορά σε όλους τους τομείς, συνεισφέροντας με κάθε τρόπο στην τοπική κοινότητα. Υπήρξε μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων και ήταν πάντα ενεργός σε πολλά τοπικά αθλητικά σωματεία.

Η διοίκηση και το προσωπικό της ΕΨΑ, αποχαιρετούμε τον Νίκο Τσαούτο με οδύνη και με την δέσμευση ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες του, που διαμόρφωσαν ένα ιδιαίτερο μοντέλο παραγωγής με αγάπη και σεβασμό στον τόπο και στους ανθρώπους του.