Νεα

Η ΕΨΑ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας SUP 2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η ΕΨΑ στήριξε την προσπάθεια των αθλητριών και αθλητών της Εθνικής Ομάδας SUP (STAND UP PADDLING – Ελληνική Όρθια Σανιδοκωπηλασία) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Πατάγια της Ταϊλάνδης και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Για ακόμα μία φορά η ΕΨΑ, παραμένοντας πιστή στο όραμα και τις αξίες της, έγινε αρωγός της προσπάθειας της ομάδας μας, η οποία κατάφερε να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις.

Η Εθνική Ομάδα αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια με 12 μετάλλια: τέσσερα (4) χρυσά, πέντε (5) αργυρά και τρία (3) χάλκινα σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα – και η χώρα μας κατέκτησε τον τίτλο «BEST NATIONAL FEDERATION OVERALL RANKING».

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη διοργάνωση, συμμετείχαν περισσότεροι από 800 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, εκπροσωπώντας 51 χώρες.

Πολλά συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή για τις επιδόσεις όλων των αθλητριών και αθλητών και την εντυπωσιακή παρουσία τους!

H ΕΨΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών που εκπροσωπούν με αξία τη χώρα μας στο εξωτερικό.