Νεα

Mία ελληνική εταιρεία, με έδρα τον Βόλο, πρωτοπορεί στα hand made-custom made αναπηρικά αμαξίδια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η «OKIS Wheelchairs», είναι μια 100% ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευής hand made-custom made αναπηρικών αμαξιδίων, για ενεργούς χρήστες. Ιδρύθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα, με έδρα το Βόλο και ήδη βρίσκεται σε θέση να κατασκευάσει, τόσο καθημερινά όσο και αθλητικά αμαξίδια, πάντα από υλικά υψηλής ποιότητας και έχοντας λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Η εμπειρία των 20 και πλέον ετών, στην εμπορία Ορθοπεδικών ειδών, έχοντας προτεραιότητα τις αυξημένες καθημερινές ανάγκες των ενεργών χρηστών και με στόχο να  κάνουν τη ζωή τους πιο άνετη και λειτουργική, οδήγησε την ομάδα της Okis στην αναζήτηση για βελτιστοποίηση της κατασκευής των αμαξιδίων.

Η αναγκαιότητα χρήσης ενός «σωστού» αμαξιδίου, οδηγεί τον χρήστη στην custom made επιλογή, για την βελτιστοποίηση της κινητικότητας, την ορθή στάση του κορμού και των άκρων, την καλή διολίσθηση αλλά και την άψογη εμφάνισή του αμαξιδίου. Η εταιρεία Okis Wheelchairs, παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα υλοποίησης και των πιο υψηλών του απαιτήσεων.

Με τη φράση «ἅπαξ ποιούμενον», η Okis δηλώνει πως 
κάθε αμαξίδιο είναι
τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό, όσο και ο χρήστης του. 

Email: info@okis.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 72755