Ταξιδια

Ψήφισαν… Πήλιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Τα πανέμορφα χωριά του επέλεξαν για διακοπές οι celebrities

Οι επώνυμοι λατρεύουν το Πήλιο” ήταν ο τίτλος σε άρθρο περσινού τεύχους μας. 

Και φέτος, παρότι, το καλοκαίρι ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα, οι επώνυμοι πέρασαν μεγάλο μέρος των διακοπών τους στο βουνό των Κενταύρων, κυρίως στα όμορφα χωριά του και τη θαλάσσια ακτογραμμή τους.

Δεν είναι δε λίγοι οι διάσημοι που επένδυσαν στο Πήλιο και απέκτησαν εξοχική κατοικία σε έναν τόπο που ενδείκνυται για χαλάρωση, ξεκούραση, διακριτικότητα.

Μεταξύ των ένθερμων φίλων του Πηλίου η γνωστή ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, η οποία γιόρτασε στην εξοχική της κατοικία στις Μηλιές την ονομαστική της εορτή.

Υποδέχτηκε πολλούς από τους φίλους της, ανάμεσά τους η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Αργύρης Αγγέλου, αλλά και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου.

Οι Μηλιές, που μπήκαν ευρέως στο ραντάρ των celebrities, λόγω της εξοχικής κατοικίας του Αντώνη Ρέμου, μαγνήτισαν την εξαιρετική ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου που δημιούργησε έναν ζεστό χώρο, ένα καφενείο με το πρωτότυπο όνομα «Το Ρόδο και το Αηδόνι».

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια κατοικία στον Λαύκο διατηρεί ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς, όπως και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στον Βόλο.

Λάτρης του Πηλίου ο Σάκης Τανιμανίδης, επέλεξε το Βουνό των Κενταύρων ως τόπο καλοκαιρινών διακοπών μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, αναρτώντας φωτογραφία στο instagram  από τη Μακρινίτσα.

Πολύς ντόρος έγινε με την παρουσία του 79χρονου Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, που δεν έχασε στιγμή από το άνοιγμα των ελληνικών συνόρων κατ’ επιλογήν, και έφθασε στη χώρα μας και στον αγαπημένο του τόπο, το Χόρτο του νοτίου Πηλίου.

Kaι του χρόνου, ακόμη περισσότεροι…