Νεα

Ράλι Ολύμπου: Ιστορικές καλλονές εμφανίζονται σε Βόλο και Πήλιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Το ξακουστό Ιστορικό Ράλι Ολύμπου (The Historic Rally of Olympian Gods) επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια, στην πόλη που το «γέννησε» , στην όμορφη πόλη της Ελασσόνας, στους πρόποδες του Ολύμπου.

Το Ράλι Ολύμπου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς στον χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης, που θεσμοθετήθηκε το 2011, ενώ, παράλληλα, διαφημίζει τη Θεσσαλία ευρύτερα και το μυθικό βουνό, τον Όλυμπο , από τον οποίο πήρε και το όνομά του.

Δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ζεσταίνουν τις μηχανές των κλασσικών αυτοκινήτων-αντίκα και όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, σχετικά με τη διοργάνωση του περίφημου και εντυπωσιακού 9ου Ιστορικού Ράλι Όλυμπου 2020 (The Historic Rally of Olympian Gods ) -25η Μακεδονική Πλοήγηση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2020 στη Θεσσαλία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ, για την προστασία των συμμετεχόντων και των θεατών, από τον Covid-19.

Διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (Ελασσόνα ), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ) , με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Ελασσόνας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Δήμοι Λάρισας και Ελασσόνας οι μεγάλοι υποστηρικτές.

Για μια ακόμα φορά θα επισκεφτεί τον Βόλο, αλλά και πανέμορφα χωριά του Πηλίου, με τον τερματισμό να προγραμματίζεται στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, την επόμενη μέρα, 11 Οκτωβρίου στις 13.00.

Στη διάρκεια των προηγούμενων ετών επισκέφτηκε σημαντικούς προορισμούς όπως το ν.δ. Όλυμπο, την Ελασσόνα, τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα, τα Μετέωρα, την Καρδίτσα, τη Λίμνη Πλαστήρα, τον Βόλο, δεκάδες χωριά του Πηλίου, τα παράλια του Νομού Λάρισας, την Αγιά, τη Δεσκάτη, εκατοντάδες χωριά σε όλους του νομούς της Θεσσαλίας.