Πολιτισμος

Στα σκαριά θεατρικό δρώμενο αφιερωμένο στον δικό μας, Παπαδιαμάντη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ηθοποιό Μιχάλη Μητρούση, που ζει στο Λαύκο,  για τη δημιουργία αφιερώματος στον μεγάλο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. 

Σε συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη με τον ηθοποιό, συζητήθηκε ο χρόνος αλλά και ο χώρος όπου μπορεί να “ανεβεί” το έργο. Οι χώροι που εξετάζονται είναι το θέατρο του Αγίου Λαυρεντίου ή ανάλογος χώρος όπως το θέατρο στο Χόρτο.  Βασικός στόχος το έργο να “ανέβει” τον Σεπτέμβριο σε ένα θέατρο που αφενός θα σηματοδοτήσει την προσοχή που πρέπει να δοθεί σε περιφερειακούς χώρους, οι οποίοι πρέπει να μένουν “ζωντανοί” και αφετέρου να εξασφαλιστούν όλοι οι όροι για τα μέτρα προστασίας από τον covid. 

Η κα. Κολυνδρίνη σε ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

“Με το γνωστό και καταξιωμένο ηθοποιό Mixalis Mitrousis, Λαυκιώτη εδώ και χρόνια, φίλο και δικό μας άνθρωπο…ετοιμάζοντας από κοινού κάποια θεατρικά δρώμενα σε μοναδικούς χώρους της Μαγνησίας στους οποίους η τέχνη θα αποτυπωθεί μέσα από την κλιμάκωση, ενώ οι εγκιβωτισμένες ιστορίες του δικού μας, Παπαδιαμάντη θα αφήσουν εποχή”.