Νεα

Τα νέα θερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε. ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 29/6/2020 τίθεται σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων στις γραμμές μας εντός και εκτός Νομού.

Εμπλουτίζοντας συνεχώς τις διαδρομές, πυκνώνοντας τα δρομολόγιά μας, σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και ακόμη χαμηλότερες τιμές στους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεχίζει καθημερινά να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, φέρνοντάς σας πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μεταφέροντάς σας εντός/εκτός Μαγνησίας, και με ανανεωμένα δρομολόγια σας ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι.

Παράλληλα, σε μία προσπάθεια να διευκολύνουμε το επιβατικό κοινό που φέτος θα επιλέξει τις Βόρειες Σποράδες για τις διακοπές του, ανακοινώνουμε ότι τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουμε έξτρα πρωινά δρομολόγια, τόσο από Αθήνα, όσο και από Θεσσαλονίκη, ώστε η άφιξη των ταξιδιωτών στην πόλη μας να είναι έγκαιρη πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση των πλοίων για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Φέρνοντας και φέτος ακόμη πιο κοντά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα με τα πανέμορφα νησιά μας, δρομολογούμε πρωινές αναχωρήσεις 3.30 από Αθήνα και 5.00 από Θεσσαλονίκη, ώστε να διευκολυνθεί το επιβατικό κοινό.

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΗΛΙΟ

Eάν δεν διακρίνετε τις ώρες, πατήστε πάνω στο λινκ για να δείτε τα δρομολόγια

ΑΛΜΥΡΟΣ

Eάν δεν διακρίνετε τις ώρες, πατήστε πάνω στο λινκ για να δείτε τα δρομολόγια

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας www.ktelvolou.gr ή μέσω του Facebook https://www.facebook.com/ktelmagnissias/  και Instagram https://www.instagram.com/ktel_magnesias_official/ ή να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 24210-33254 / 24210-25527 ή 

Παράλληλα, μπορείτε να κλείνετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, απλά και γρήγορα εδώ https://ktelvolou.e-ticketing.gr/Pages/Destinations.aspx

Τα θερινά δρομολόγια θα αναρτηθούν ΚΑΙ στο εταιρικό site.

Ταξιδεύουμε υπεύθυνα, φοράμε μάσκα…

ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας