Νεα

Τα θερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από 18/06 έως 27/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Πάντα με ασφάλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας, που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον επιβάτη, ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες του 2020 και του 2021, επανεκκινεί στο φουλ τις μηχανές της, προσθέτοντας νέα δρομολόγια, από 18/06/2021 έως 27/06/2021.

Ακολουθώντας τα Πρωτόκολλα και τις οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου Μεταφορών επεκτείνει τον πίνακα αφίξεων/αναχωρήσεων με συχνά δρομολόγια από και προς Βόλο, εξυπηρετώντας δεκάδες προορισμούς σε μεγάλα αστικά κέντρα, όπως φυσικά και σε όλον τον Νομό Μαγνησίας.

Επανεκτιμώντας όλα τα δεδομένα και αφουγκράζοντας τις ανάγκες σας, θα τροποποιεί προς το βέλτιστον τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Μπορείτε απλά, εύκολα και γρήγορα να κλείσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας, επιλέγοντας τη θέση σας, ειδικά για μεγάλους προορισμούς, ενώ παράλληλα μπορείτε να καλείτε στα 24210-33254 και 24210-25527 για να κάνετε κράτηση. Δέσμευσή μας, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας μας, είναι η προσθήκη περισσότερων προορισμών στο σύστημα του e-ticket.