Νεα

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας μετρά τις πληγές του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν με σφοδρότητα τον Νομό Μαγνησίας άφησαν πίσω τους τόνους λάσπης, κατεστραμμένες περιουσίες πολιτών και επιχειρήσεων, επηρεάζοντας την κανονικότητα κατά τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού.

Αναπόφευκτα και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας δεν έμεινε ανεπηρέαστο από το πέρασμα της πρωτοφανούς για τα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο- χρονικά κακοκαιρίας Daniel, καθώς επλήγη μέρος του στόλου και οι υποδομές του.

Ενώπιον των φυσικών καταστροφών ο άνθρωπος παραμένει προτεραιότητα. Ευτυχώς για την οικογένεια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας δεν υπήρξε καμία απώλεια, ωστόσο στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

Η μανία του Daniel προκάλεσε ζημιές σε μέρος του στόλου μας, ολική καταστροφή λεωφορείου μας στον Πλατάνια, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο της Ελλάδας.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να μετράμε τις πληγές μας. Πέραν των ζημιών στον στόλο μας, η κακοκαιρία ισοπέδωσε το ιδιόκτητο αμαξοστάσιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, παρασύροντας σκέπαστρα, κοντέινερ, αποθήκη και εξοπλισμό στο παρακείμενο ποτάμι του Ξηριά.

Φωτό: Χάρης Ακρίβος

Κάνoυμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταθεί όρθιο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας και να εξυπηρετήσει τους πολίτες, παρά τα όποια προβλήματα ενέσκηψαν ατομικά στον καθένα μας, ως κάτοικοι της πόλης που αγαπάμε. Άμεσα μετά τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, παρά τις ζημιές που υποστήκαμε, δρομολογήσαμε τα λεωφορεία μας για προορισμούς όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αλμυρός, Βελεστίνο και καθημερινά θα προστίθενται και άλλα δρομολόγια, συνεκτιμώντας την κατάσταση του οδοστρώματος, καθότι αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα η ασφάλεια του επιβάτη.

Όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι, ψύχραιμοι, υπομονετικοί και να εργαστούμε με κάθε δύναμη που έχουμε μέσα μας, ώστε ο τόπος μας να επιστρέψει όσο πιο άμεσα στην κανονικότητα.