Νεα

ULTRA PELION TRAIL: Έρχεται ο αγώνας ορεινού τρεξίματος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κα. Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι του Αθλητικού, Πεζοπορικού, Ορειβατικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Βόλου, κ.κ. Τσαντός και Πολίτης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα ορεινού τρεξίματος ULTRA PELION TRAIL, που διοργανώνουν από κοινού, με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου. 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2019 με εκκίνηση και τερματισμό το Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριας-ΜακρυνίτσαςΎστερα από τρείς επιτυχημένες διοργανώσεις, η ομάδα του UPT σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας  και υποστηρικτή τον Δήμο Βόλου, θα προβεί στην διεξαγωγή των αγώνων Ultra 80Km, Family 11Km και από φέτος προστίθεται και ακόμη ένας αγώνας ο Starter 23Km.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα. Κολυνδρίνη ανέφερε από την πρώτη στιγμή που ο Σύλλογος έθεσε το αίτημα της συνδιοργάνωσης έγινε δεκτό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που είναι πάντα παρούσα με έμπρακτη στήριξη σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Τόνισε επίσης ότι τέτοια γεγονότα καταστούν την περιοχή του Βόλου και το Νομό Μαγνησίας πόλο έλξης για κορυφαίους αθλητές και τους συνοδούς τους από όλο σχεδόν τον κόσμο. 

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Τσαντός και Πολίτης ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη για την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας και εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους για την πετυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

Πηγή: ERT, Βόλος