Νεα

Με νέο πρωινό δρομολόγιο φέρνουμε πιο κοντά τη Θεσσαλονίκη με τις Β. Σποράδες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε. εμπλουτίζει συνεχώς τις διαδρομές, πυκνώνει τα δρομολόγιά της και σας μεταφέρει με ασφάλεια και ακόμη χαμηλότερες τιμές σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Από τις 9 Ιουλίου θα βρίσκεται σε ισχύ ένα νέο, καθημερινό, πρωινό δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Βόλο με ανταπόκριση τα πρωινά δρομολόγια των πλοίων για τα πανέμορφα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη στις 5.00 το πρωί ώστε να φθάνετε εγκαίρως πριν τον απόπλου των πλοίων από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο (7:45 και 8:15).

Και φέτος ενώνουμε τη Θεσσαλονίκη με τα νησιά μας…


Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεχίζει καθημερινά να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, φέρνοντάς σας πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μεταφέροντάς σας εντός/εκτός Μαγνησίας, και με ανανεωμένα δρομολόγια σας ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα θερινά δρομολόγιά μας

Φέτος, πάμε… Σποράδες

Τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου Πελάγους, οι φανταστικές θαλάσσιες σπηλιές και ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος θα κάνουν τις διακοπές σας στις Σποράδες πραγματικά αξέχαστες.

Στις Σποράδες θα βρείτε μεγάλη επιλογή διακοπών. Όλα τα νησιά παρουσιάζουν μοναδικές ομορφιές, προσφέρουν κατάλληλη διαμονή και διασκέδαση, διατηρώντας όμως πάντα τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα και τα έθιμα του τόπου.

Από τα νησιά αυτά η Σκύρος ανήκει διοικητικά στο νομό Ευβοίας, ενώ τα υπόλοιπα (μαζί με όλα τα άλλα μικρότερα νησιά) ανήκουν στο νομό Μαγνησίας και είναι γνωστά και ως Βόρειες Σποράδες.

Σκιάθος: Η κοσμοπολίτισσα των Σποράδων! Καλωσορίσατε σε έναν από τους πιο ζωντανούς και νεανικούς προορισμούς της Ελλάδας. Κοσμική, ιδανική για τους ιστιοπλόους, που οργώνουν τη Μεσόγειο και για όσους απαιτούν υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές, μετρά φανατικούς φίλους από όλον τον κόσμο

Σκόπελος: Με κάμποσο… «Χολιγουντιανό» αέρα, σαγηνευτικά κατάφυτα τοπία, σμαραγδένια νερά σε ονειρεμένες ακτές, πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, φυσικές ομορφιές, επιβλητικά μοναστήρια και αυθεντική…

Αλόννησος: Απολαύστε τη φύση σε όλο της το μεγαλείο! Νησί με αμέτρητες πανέμορφες παραλίες και μικρά ερημόνησα μέσα σε καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον, με εθνικό θαλάσσιο πάρκο και τη φώκια Monachus monachus…