Νεα

Περιοδικό Route…πάντα στη θέση του…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Το νέο μας τεύχος επέστρεψε, μετά την αναγκαστική, αλλά προσωρινή, απουσία από τις θέσεις των υπερσύγχρονων λεωφορείων μας, λόγω του Covid-19.

Aκόμα πιο πλήρες και ασφαλές, τοποθετημένο σε ειδικό σακουλάκι στις θέσεις της καμπίνας, είναι έτοιμο για νέα ταξίδια και αμέτρητες διαδρομές. Καλοκαιρινές. 

Πέρασε πολύς καιρός από την πρώτη πανελλαδική κυκλοφορία του περιοδικού Τhe Route. Κι όμως συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη όπως τότε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ

Στις σελίδες του ROUTE, φιλοξενήθηκαν συνεντεύξεις καταξιωμένων ανθρώπων, ταξιδιωτικά θέματα, αφιερώματα, προτάσεις μόδας, άρθρα για τον πολιτισμό και φυσικά αναλυτικοί οδηγοί για την ανάδειξη του Βόλου και του Πηλίου. Του τόπου από όπου ξεκινά το περιοδικό και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. 
Θα συνεχίσει και φέτος να σας κρατά συντροφιά στους προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Πήλιο, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Αγρίνιο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία. 

Τοποθετημένο σε ειδική θέση των καθισμάτων, σε κάθε λεωφορείο του στόλου μας, το περιοδικό 60 σελίδων αποτελεί μία ευχάριστη νότα κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. 

Και επειδή ζούμε στην εποχή του διαδικτύου το περιοδικό μας φιλοξενείται επιτυχώς και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.theroute.gr με χιλιάδες επισκέπτες, όπως και σε μορφή e-book στην εταιρική σελίδα www.ktelvolou. gr η οποία αύξησε το 2018 την επισκεψιμότητά της. Ενδεικτικά, σημείωσε 3.300.000 προβολές σελίδας και 1.100.000 μοναδικούς επισκέπτες με τις ηλικίες 18-54 να πρωταγωνιστούν. Και είναι μόνο η αρχή. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς το επιβατικό μας κοινό. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σχόλια, προτάσεις ή απορίες στο Theroutemag@gmail.com