Νεα

Tα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από 10/5/21

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Δείτε τα δρομολόγια της ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε. που ισχύουν από την Δευτέρα 10/5/21 μέχρι νεωτέρας, εν αναμονή επίσημων νέων ανακοινώσεων από το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών.

Πατήστε το λινκ για μεγαλύτερη ευκρίνεια

Πατήστε το λινκ για μεγαλύτερη ευκρίνεια

Πατήστε το λινκ για μεγαλύτερη ευκρίνεια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Δωρεάν θερμομέτρηση και απολυμαντικό χεριών πριν από κάθε ταξίδι

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η πανδημία ενεργοποίησε πρωτόκολλα ασφαλείας και έλαβε περαιτέρω μέτρα απολύμανσης.

Πέραν από την καθημερινή απολύμανση των λεωφορείων του στόλου μας, τόσο στον σταθμό (από ειδικό συνεργείο καθαρισμού), όσο και στο αμαξοστάσιο, την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων του σταθμού με εγκεκριμένα σπρέι από τον ΕΟΦ, επιστράτευσε και σύστημα ατμοκαθαρισμού στις καμπίνες των υπερσύγχρονων λεωφορείων, επιτυγχάνοντας κατά 99,99% τον απόλυτο καθαρισμό.

Ως εταιρεία δεσμευόμαστε, πάνω από όλα, για τις ασφαλείς μετακινήσεις σας, σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό και προχωράμε συνεχώς και αδειαλείπτως σε απολυμάνσεις, ως μέτρο πρόληψης κατά της COVID,-19 με έμφαση στις χειρολαβές, τα καθίσματα των επιβατών, τους αεραγωγούς και όλα τα πλαστικά μέρη της καμπίνας.

Στα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουμε, εντάχθηκαν και τρεις κόμβοι με θερμόμετρο υπερύθρων και αυτόματη απολύμανση χεριών.

Στο εξής, κατά την αναχώρηση ή την άφιξή σας από τον κεντρικό μας σταθμό, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε θερμομέτρηση από απόσταση και να χρησιμοποιείτε αυτόματο απολυμαντικό χεριών.

Στον κεντρικό 1 και 2 διάδρομο, αφίξεων/αναχωρήσεων Αθηνών-Θεσσαλονίκης, η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας έχει εγκαταστήσει δύο μηχανήματα με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης θερμοκρασίας χεριού με ταυτόχρονη απολύμανση χεριών. Επίσης για το προσωπικό της ΚΤΕΛ, έχει φροντίσει να τοποθετήσει αντίστοιχο στην είσοδο των γραφείων. 

Η μέτρηση θερμοκρασίας γίνεται από το χέρι, με αρκετή ακρίβεια, κατά την διάρκεια της απολύμανσης, προβάλλοντας το αποτέλεσμα της μέτρησης απευθείας στην οθόνη.

Με τον τρόπο αυτό, ελέγχεται με μεγάλη ταχύτητα, δωρεάν, και αρκετή ακρίβεια η θερμοκρασία ταξιδιωτών χωρίς καθυστερήσεις και συνωστισμό.

Κατά μήκος του διαδρόμου έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα σήμανσης που προειδοποιούν για την τήρηση των αποστάσεων.

Τέλος, θυμίζουμε ότι κάθε Πέμπτη θα διεξάγονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Rapid Tests από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΕΟΔΥ στην κεντρική είσοδο του σταθμού μας. 

ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας

Πάντα δίπλα σας